a href="http://www.lancasterarchery.com/archery-classic-register/#header">
Results 1 to 5 of 5

Thread: Tapatalk issue

  1. #1
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    York county PA
    Posts
    2,523

    Tapatalk issue

    For some reason when I try and post a new thread via tapatalk it tells me I don't have enough permission to do so. Am I doing something wrong?
    2014 obsession Phoenix

  2. #2
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Tennessee
    Posts
    292
    Mine was doing the same yesterday kept giving a error message checked my app for a update and that was good so turned off my phone and turned back on and tried this morning and it was working plus yesterday it wouldn't let pull up forum pics?
    God bless the outdoors

  3. #3
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    SouthWest , OH
    Posts
    4,447
    They did an update on the 7th and Tapatalk has been crap since.
    "What is man without the beasts? If all the beasts were gone, men would die from a great loneliness of the spirit. For whatever happens to the beasts, soon happens to man. All things are connected." --Chief Seattle

  4. #4
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    York county PA
    Posts
    2,523
    Updated the app and it seems to work but I've had this issue a few times before. Just was curious if I could do anything to help it
    2014 obsession Phoenix

  5. #5
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    arizona
    Posts
    446
    Mine was also not running smooth, sometimes not even loading. Restarting my phone didn't help. Had to go into my application manager and clear the cache, clear data, and force stop the program. That fixed it completely.


    I would agree with you, but then we'd both be wrong.
    Faktor 34 #2🔥 29/72🎯


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •