Tapatalk Help

&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp

Results 1 to 11 of 11

Thread: Tapatalk Help

  1. #1
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Spring Valley, WI
    Posts
    40

    Tapatalk Help

    Hello. New here and trying to use Tapatalk. Browsing with it is a breeze, and I really like it vs trying to use the browser on my phone. The problem I am having is that I cannot post without the post failing. It flashes an error, "Verification incomplete. Please complete puzzle to continue...". I can post just fine if using the browser, because the browser gives me the puzzle. Tapatalk however, does not. What am I doing wrong. I have searched Google for a couple hours trying to get this working. Help

    Doug

  2. Remove Advertisements
    ArcheryTalk.com
    Advertisements
     

  3. #2
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    toronto
    Posts
    1,337
    Hey there,

    Can you clear TT's cache (Through the ME option) and see if that helps? Can you also confirm you are signed into TT at the time before you attempt to post the response?

    Is this in all sections of the site or just a specific area or action?

    Thanks,
    - JB

  4. Remove Advertisements
    ArcheryTalk.com
    Advertisements
     

  5. #3
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Spring Valley, WI
    Posts
    40
    I cleared the history, but that didn't do anything. Yes, I am logged in as far as I can tell. Do you always have to do the verification thing? Maybe it is because I only have 3 posts, including this one? i.e., permissions, to keep some bots out?

  6. Remove Advertisements
    ArcheryTalk.com
    Advertisements
     

  7. #4
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Spring Valley, WI
    Posts
    40
    Oh, and it is on all sections

  8. #5
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Spring Valley, WI
    Posts
    40
    It has to be a permissions thing. How many posts do I need before the verification puzzle is no longer needed? Or is it a time thing?

  9. #6
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Spring Valley, WI
    Posts
    40
    I can send pm' s using tapatalk.

  10. #7
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Spring Valley, WI
    Posts
    40
    test???

    Sent from my SAMSUNG-SM-G930A using Tapatalk

  11. #8
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Spring Valley, WI
    Posts
    40
    They was it. Must have to get at least 5 posts, before the puzzle is no longer needed. Problem solved. Thank you for the jelp!

    Sent from my SAMSUNG-SM-G930A using Tapatalk

  12. #9
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    toronto
    Posts
    1,337
    Apologies for the delay reply. Glad to hear that worked out. Are you able to send PMs as well now or is that still an issue? Let us know and we'll look into that for you - thanks!

    Cheers,
    Natalie

  13. #10
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Spring Valley, WI
    Posts
    40
    Fully functional! Again, thanks for the help.

    Sent from my SAMSUNG-SM-G930A using Tapatalk

  14. #11
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    toronto
    Posts
    1,337
    Great - glad to hear it! Let us know if you need further assistance. Otherwise - enjoy the site and have a great weekend!

    Cheers,
    Natalie

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  



 
replycount: 10