Niedawno kupiłem Sanlida Hero x8, ponieważ fizyczna waga łuku i kilka raportów online kierowały moją decyzją. Wyglądał świetnie w pudełku, kiedy przyszedł z Hongkongu, ale pierwszą rzeczą, którą zauważyłem, było to, że przeziernik był zainstalowany dokładnie przeciwnie do kierunku pętli D. Cóż, pomyślałem, że i tak wszyscy musimy wyregulować nasz przeziernik, więc (mimo że w kartonie znajduje się karta kontroli jakości) to zbytnio mnie nie zmartwiło. Wyobraźcie sobie jednak moje przerażenie, gdy wyjąłem łuk z kartonu i znalazłem wadę obróbki na dolnej krzywce (obszar jasnego, surowego metalu kontrastuje przytłaczająco z czarną pomalowaną krzywką) - i pamiętajcie o 'załączonej karcie kontroli jakości'. Cóż, wciąż strzela OK, ale kiedy zgłosiłem to do linii kontaktowej Sanlida, dostałem tylko informacje o zasadach zwrotu i bardzo się ucieszyli, kiedy powiedziałem im, że mam łuk wyprodukowany w USA, którego i tak mogłem użyć! Cóż, to moja historia nieszczęścia. Nadal trzymam się wszystkich moich innych zaufanych chińskich produktów łuczniczych, takich jak mój piękny łuk bloczkowy Junxing ILF, celowniki Topoint itp.